Online ledenportaal
Banster
Welkom bij het Online Ledenplatform van het Hergé Genootschap. Dit systeem van Banster is er voor uw en ons gemak. U kunt zich aanmelden als lid, maar ook uw gegevens zelf onderhouden. 

U kunt inloggen in uw eigen persoonlijke webomgeving, uw gegevens onderhouden, maar ook aanmelden voor de evenementen die we voor u als lid organiseren en uw verzameling van onze uitgaven administreren.

Beveiliging
De gegevens tussen uw PC en onze server zijn versleuteld en gaan via een beveiligde verbinding. Dat kunt u zien aan het webadres welke begint met https:// en het hangslotje in uw browser. Ook onze e-mail wordt versleuteld verzonden middels een digitaal certificaat.

Regelmatig updaten
We stellen het op prijs als u behalve uw adresgegevens, altijd een e-mailadres invult, een telefoonnummer (of meerdere) en uw geboortedatum. Het telefoonnummer is van belang als er post retour komt of als er een betaling mis loopt. Uw geboortedatum gebruiken wij voor statistieken en om u jaarlijks uw verzamelwaardige verjaardagskaart toe te zenden. 

Controleert u a.u.b. met enige regelmaat uw gegevens. Regelmatig veranderen e-mailadressen en telefoonnummers. Vaak wordt ook vergeten om dit aan ons door te geven en dat is erg jammer want u mist dan vaak de nodige communicatie.

Handige extraatjes
Ook kunt u in het tweede tabblad overige aangeven welke verzamelgebieden heeft, bijhouden welke uitgaven u van onze vereniging in uw bezit heeft en of u binnen de vereniging actief zou willen zijn.

Machtiging en SEPA
Het enige wat u niet kunt is de incasso aan of uitzetten, omdat wij hiervoor een schriftelijke SEPA-machtiging voor nodig hebben. Ook bij het intrekken van de machtiging hebben wij een verzoek op schrift of email nodig. U kunt wel al de gegevens invullen, maar de machtiging is daarmee nog niet actief.

Bent u al lid en heeft u ons nog niet gemachtigd?
Wij willen u dan vriendelijk, maar dringend verzoeken om een machtiging te geven om het lidmaatschap 1 keer per jaar in januari, van uw bankrekening te mogen afschrijven. Het IBAN-nummer en de BIC-code kunt u invoeren bij aanmelding en als u bent ingelogd

Alleen bij de eerste aanmelding dient u ook nog een SEPA-Machtiging in te vullen, die u kunt downloaden op onze website. Deze kunt u bij voorkeur als PDF ingevuld en getekend e-mail naar ons toesturen. Lukt dat niet mag het ook per post naar het op de SEPA-machtiging vermelde adres. We hebben ook een Engelse versie hiervan op aanvraag. 

Als u ons machtigt krijgt u van ons ook nog een leuk geschenk als beloning. Het scheelt onze vereniging dan ook veel tijd en geld als iedereen ons zou machtigen. Vanaf 2014 is het mogelijk om te incasseren in alle landen welke genoemd worden op deze website.  http://www.overopiban.nl/faq-bedrijf/welke-landen-doen-mee-aan-sepa/

NB: Leden die een machtiging hebben voor de invoering van SEPA, zijn automatisch geconverteerd naar een nieuwe machtiging. U kunt dit herkennen aan de datum van de machtiging. Deze staat dan op 01-11-2009. U hoeft dan niet in actie te komen.

Tenslotte kunt u ook via de ledenadministratie contact zoeken met ons en daar de contactinformatie raadplegen. Veel plezier met Banster !!
U bent uw login vergeten
Geef hieronder uw e-mail waarmee u bij ons bekend bent